Klassisk ballett

Kurs i klassisk ballett for voksne vårsemesteret 2019

KLASSISK BALLETT FOR VOKSNE VÅR 2019

DiG starter nye kurs i klassisk ballett for voksne. Denne høsten blir det kun arrangert to kurs ved nok deltakere. Onsdager går et kurs vi kaller basic. Her går vi litt roligere frem og har fokus på å lære det grunnleggende innen klassisk ballett. Har du ikke danset før velger du dette kurset. På kurset som går tirsdager må du ha danset noe før. Her går vi noe raskere fram og tar utgangspunkt i at deltakerne har noe bakgrunnskunnskap. Vi tilpasser nivået til deltakerne på gruppen slik at det passer for både de erfarne og de som ikke har danset så mye. Er du usikker på hvilket parti som passer for deg er det bare å ta kontakt. Semesteret går over 16 og 17 ganger, i tillegg til en felles avslutning. Det er oppstart i uke 4 og avslutning i uke 22. Vi holder til i dansesalen og blackbox på kulturskolen i Porsgrunn (Gamle østsiden skole).

TIRSDAGER 19.45-21.00 (kr. 2350,-) Klassisk ballet (danset før). Pedagog: Karine Leonardsen

ONSDAGER 18.15-19.30 (kr. 2250,-) klassisk ballett Basic. Pedagog: André Holm Haugen

Vi jobber både ved barren og ute i senter slik en klassisk ballett klasse er bygd opp. Ved å fokusere på holdning, kroppsbeherskelse, styrke og fleksibilitet er klassisk ballett en svært god treningsform. Vi utøver en estetisk kunstform og har selvfølgelig fokus på at dette skal være gøy! 

Klær: Gjerne ballettdrakt, thigts og softsko, eller ettersittende bevegelige klær og sokker.

Påmelding skjer til Karine Leonardsen; karine@dansekunstigrenland.no eller her.

Tlf. 970 77 969

Kurset betales i sin helhet FØR første kursdag. Første time er en prøvetime og dersom man ikke ønsker å fortsette vil hele beløpet bli tilbakebetalt.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.