Klassisk ballett

Kurs i klassisk ballett for voksne vårsemesteret 2021

KLASSISK BALLETT FOR VOKSNE VÅR 2021

DiG starter nye kurs i klassisk ballett for voksne. Tirsdager går et kurs vi kaller basic. Her går vi litt roligere frem og har fokus på å lære det grunnleggende innen klassisk ballett. Har du ikke danset før velger du dette kurset. På kurset som går mandager må du ha danset noe før. Her går vi noe raskere fram og tar utgangspunkt i at deltakerne har noe bakgrunnskunnskap. Vi tilpasser nivået til deltakerne på gruppen slik at det passer for både de erfarne og de som ikke har danset så mye. Er du usikker på hvilket parti som passer for deg er det bare å ta kontakt. Semesteret er på 10 (mandagsgruppa) og 12 (tirsdagsgruppa) ganger, og i tillegg håper vi å få til en felles avslutning. Det er oppstart i uke 9 og 10 og avslutning i uke 22. Vi holder til i dansesalen på kulturskolen i Porsgrunn (Gamle østsiden skole).

MANDAGER 19.15-20.30 (kr. 1350,-) Klassisk ballet (danset før). Pedagog: Karine Leonardsen

TIRSDAGER 18.00-19.15 (kr. 1600,-) klassisk ballett Basic. Pedagog: André Holm Haugen

Vi jobber både ved barren og ute i senter slik en klassisk ballett klasse er bygd opp. Ved å fokusere på holdning, kroppsbeherskelse, styrke og fleksibilitet er klassisk ballett en svært god treningsform. Vi utøver en estetisk kunstform og har selvfølgelig fokus på at dette skal være gøy! Vi jobber fram en koreografi i løpet av semesteret som vi viser fram for de andre gruppene på sommeravslutningen.

Klær: Gjerne ballettdrakt, thigts og softsko, eller ettersittende bevegelige klær og sokker.

Påmelding skjer til Karine Leonardsen; karine@dansekunstigrenland.no eller her.

Tlf. 970 77 969

Kurset betales i sin helhet før første kursdag. Første time er en prøvetime og dersom man ikke ønsker å fortsette vil hele beløpet bli tilbakebetalt.

Ønsker du å danse to partier, klassisk ballett og jazzdans eller klassisk ballett to ganger i uka? Da får du 15% rabatt på kursavgiften.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.