Klassisk ballett

Kurs i klassisk ballett for voksne vårsemesteret 2017

KLASSISK BALLETT FOR VOKSNE HØST 2016

DiG starter nye kurs i klassisk ballett for voksne. Dette er for alle danseglade, både deg som har danset masse som ung og du som har lyst til å prøve for første gang. Vi har delt klassene i to nivåer slik at du kan velge den klassen som passer best for deg. Semesteret er på 19 ganger (17 på mandagskurset grunnet helligdager) med oppstart i uke 2 og avsluttes i uke 22, med vinterferie i uke 8 og påskeferie i uke 15. Vi holder til i dansesalen og blackbox på kulturskolen i Porsgrunn (Gamle østsiden skole).

ONSDAGER 19.15-20.30 (kr. 2500,-)  pedagog Karine Leonardsen

MANDAGER 19.45-21.00 (kr. 2250,-) pedagog Maria Ferguson Rønningen 

Vi jobber både ved barren og ute i senter slik en klassisk ballett klasse er bygd opp. Ved å fokusere på holdning, kroppsbeherskelse, styrke og fleksibilitet er klassisk ballett en svært god treningsform. Vi utøver en estetisk kunstform og har selvfølgelig fokus på at dette skal være gøy! 

Vi gjør den samme klassen mandag og onsdag, men mandagspartiet går litt raskere fram og har mer fokus på individuell tilpasning og utfordringer for den enkelte. Har du aldri vært borti klassisk ballett før skal du melde deg på onsdagspartiet. Har du danset mye ballett velger du mandag. Har du danset noe, velger du den dagen som passer best for deg!

Det er mulig å gå på begge kursene dersom man ønsker å danse flere ganger i uka.

Klær: Gjerne ballettdrakt, thigts og softsko, eller ettersittende bevegelige klær og sokker.

Påmelding skjer til Karine Leonardsen; karine@dansekunstigrenland.no eller her.

Tlf. 970 77 969

Kurset betales i sin helhet FØR første kursdag. Første time er en prøvetime og dersom man ikke ønsker å fortsette vil hele beløpet bli tilbakebetalt.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.