TRIO

KompaniKontra

Lørdag 29. september kl 17.00

Ælvespeilet kulturhus, sal 1

Billetter kr 150,-/100,-

Høsten 2017 presenterte KompaniKontra danseforestillingen TRIO i samarbeid med koreograf Trine Ørbæk. Prosessen som ble brukt til å utvikle materialet i denne forestillingen bygger på funn Ørbæk har gjort i forbindelse med sin doktoravhandling.

Forestillingen ble produsert med støtte fra Vestfold Fylkeskommune og hadde premiere søndag 24. september 2017, i Blåboksen, Bølgen Kulturhus. 

Danserne i Trio tar oss med gjennom en helt vanlig dag, fra vi står opp og til vi legger oss igjen. Kanskje forstår man kjenner seg igjen i noe, eller kanskje ikke. Det spiller heller ingen rolle.

Meningsfulle situasjoner og meningsfulle møter med andre lagres i våre kroppslige og mellomkroppslige minner. Kroppene våre husker spenningen første skoledag, kriblingene ved det første kysset og tyngden i sorgprosesser. Men kroppene våre husker også hvordan vi beveger oss ulikt sammen med ulike mennesker, og hvordan vi beveger oss i samspill med nære venner. Disse kroppslige minnene blir aktivisert når vi kommer i tilsvarende situasjoner eller når vi møter nære venner selv etter langt tid. Vi kjenner at «alt er som før». I Trio skaper vi dans ut fra dansernes opplevelser av ulike meningsfulle situasjoner i deres hverdager og vi lager dans ut fra dansernes opplevelser av å bevege seg sammen med hverandre. Hensikten med Trio er å kommunisere at dans også kan ses som et uttrykk for våre kroppslige og mellomkroppslige inntrykk av å leve i samspill med andre i hverdagen. 

 

Medvirkende:

Koreograf: Trine Ørbæk

Prosjektleder: Anne Sjøbakken Fleiner

Dansere: Marit Gjølme Dalva, Matilda Bosson og Anne Fleiner

Musikk: Biosphere & Deathprod - Nordheim Transformed

Varighet: ca. 40 min.
Kjøp billetter her.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.