Tid for Dans 2016

Dansekunst i Grenland er 5 år og 22.-24. September arrangeres vår danse-kunst-festival Tid for dans for sjette gang. Kom og opplev en helg fylt av dans med forestillinger, fagseminar, workshops og dansefilmer.

Sammen med dansekunstnere og aktiviteter for små og store bringer vi mennesker sammen og skaper magiske øyeblikk mellom dansescenen og publikum.

 

Torsdag 22. September:

Jeg er Kosmos

Siri og Snelle

 

Fredag 23. September:

Fagseminar

Fagseminaret er en sterk møteplass for å øke interessen og forståelsen for dans. Gjennom å presentere kunstnerskap og ulike temaer som er aktuelle innen dansekunst løfter vi bort det ytre og ser bakenfor scenen. Ved å høre om tanker bak danseverk og ved å lytte til dansestemmene vil vi utbre kjennskap og kunnskap om kunstuttrykket dans. Passer for alle som er interessert i dans og annen scenekunst.

Rosa og Ruth – en dansenovelle

Ønskereprise på dig:design sin suksessforestilling som hadde urpremiere på fjorårets festival. Basert på novellen av Bjørg Vik.

 

 Lørdag 24. September:

Workshop for barn

Todagers danseworkshop for barn i 5-7 klasse med påfølgende visning under Åpen scene.

Åpen scene med unge lokale talenter.

Open call

Profesjonelle dansere fra hele landet har søkt om å få vise sitt arbeid hos oss. Vi har valgt ut noen og ønsker å gi vårt publikum et variert og spennende program med flere korte koreografier.

Dansespeilet

Kunstneriske samtaler ledet av Tine Fossmo

One Theme on a Beautiful Thing /Linked

Todelt forestilling med verdensledende norske dansere. Koreograf Christopher Arouni har lagd en soloforestilling for Jon Filip Fahlstrøm, og duoen Vebjørn Sundby & Guro Nagelhus Schia koreograferer selv sitt første verk som de også danser i.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.