Faglig Forum - KICK OFF

1. September blir det kick off for alle som arbeider med dans i Telemark og Vestfold. Inviter alle som jobber med dans og hold av datoen nå!

Faglig Forum Kick-off

 

Dansekunst i Grenland inviterer alle som arbeider med dans i Telemark og Vestfold til Faglig Forum Kick-off høsten 2017.

 

Dato: Fredag 1. Sep 2017

Tid: 15.00-17.00

Sted: Ælvespeilet kulturhus i Porsgrunn

 

Programmet denne dagen vil bestå av presentasjoner av Faglig Forum og Dansekunst i Grenland, Norske Dansekunstnere region sørøst, Danse- og Teatersentrum og ulike representanter fra det flotte dansemiljøet i Telemark og Vestfold. Vi åpner for samtaler og diskusjon for å kartlegge dansemiljøet, samt behov i vår region.

 

Fra kl 17.00 kan alle som ønsker bli igjen for sosialt samvær i café Ælvespeilet. Da blir det også muligheter for å kjøpe mat og drikke.

 

Velkommen til en hyggelig ettermiddag med dine kolleger!

 

Faglig Forum

- en møteplass for inspirasjon og kompetanseheving for profesjonelle dansearbeidere i Vestfold og Telemark

 

Faglig Forum og det regionale nettverk har som mål å bidra til å skape en felles identitet til faget og et eierforhold til den regionale dansearenaen. Dansekunstnere med lokal tilhørighet har stort behov for felles aktivitet og konstant dialog med nettverket om bl.a. organisering av arbeid, formidling, nye fagområder, tips og oppdaterte nyheter. Faglig Forum setter dansernes arbeidshverdag i fokus gjennom ulike aktuelle tema som ivaretar den enkeltes faglige arbeid og hverdagsutfordringer. Forumet skal bidra til et systematisk og godt samarbeid på tvers av kommuner og regioner og støtte dansernes interesser og behov i deres arbeid. I tillegg vil forumet oppfordre til samarbeid med regionale kulturorganisasjoner og øvrig kulturliv.

 

Det er et stort marked for dansearbeidere i Vestfold og Telemark og ser at behoved for et felleskap og miljø er godt for alle.

 

Faglig Forum er en møteplass for dansearbeiderne og synliggjøring av et fagmiljø i vekst.  Det arrangeres workshops, kurs, klasser etc. som er med å bygge kompetanse og skape fellesskap.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.