Arrangementer

Det blir arrangert kurs og diverse arrangementer for faglig utvikling i dans i Telemark. Her kan du følge med og melde deg på kurs, som du som Faglig Forum medlem får gratis. Dette er ved siden av klasser og møter.

1. September blir det kick off for alle som arbeider med dans i Telemark og Vestfold. Inviter alle som jobber med dans og hold av datoen nå!

Dansekunst i Grenland ønsker alle som jobber med barn og scenekunst velkommen til fagdag i Ælvespeilet fredag 10. februar 2017. Etter suksessen i fjor får vi i år igjen besøk av dansekunstnerne Caroline Wahlström Nesse og Camilla Myhre ved Rom for Dans i Oslo, og deres kritikerroste kunstprosjekt KROM - kropp i rom som er en metode for å møte barn og unge i skapende arbeid med kropp i rom. 

Dansetorget er en møteplass for dansekunstnere, -pedagoger og -studenter. Inspirasjon og kompetanseheving står i sentrum. Et mål er å skape en arena der unge uetablerte profesjonelle dansere møter erfarne dansekunstnere, og  hvor dansekunstnere får mulighet til å vise sitt eget arbeid til både publikum og andre dansekunstnere i en uformell atmosfære. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.