Workshopholdere 2017

Christopher Arouni

Stoffe er født i Stockholm og flyttet til Norge i 1997. Han jobbet først som danser, men begynte å jobbe som koreograf i 2007. Han har koreografert for bl.a. Carte Blanche og Oslo Dance Ensemble. Han var på besøk hos oss under tid for DANS i høst hvor han holdt foredrag på vårt fagseminar og viste forestillngen One Theme on a Beautiful Thing med danser Jon Filip Fahlstrøm, som han har koreografert.

Han kommer til Dansetorget for å gi klasser i samdans og parterarbeid. Han har undervist mye ved Kunsthøgskolen i Oslo hvor han både gir klasser og koreograferer til studentenes avgangsforestillinger.

Dansekunst i Grenland sin egene Maria Ferguson Rønningen vil assistere Christopher under hans klasser.

Guro Nagelhus Schia

Guro er utdannet ved Statens balletthøgskole og var ansatt ved Carte Blanche fra 2001-2009. Som freelancer har hun jobbet med blant andre Hooman Sharifi, Oslo Dance Ensemble og Eastman, sistnevnte med verdensomspennende turnering . Hun er også kjent som kammerpiken i spillefilmen Anna Karenina.

Vebjørn Sundby

Vebjørn er utdanner ved Statens Ballethøgskole. Han har vært danser både i Carte Blanche og kompani Eastman. Han har koreografert flere stykker for Kunsthøyskolen og ved Koreografhuset på Nasjonalballetten. 
Høsten 2016 var besøkte Vebjørn og Guro tid for DANS med forestillingen Linked, hvor de begge er koreografer og dansere.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.