Dialogscenen

Dialogscenen er vår minst høytidelige scene gjennom året.  I tillegg til å vise utdrag fra helgens workshops er dette en uformell visningsscene hvor dansere kan vise sitt arbeid, ’work in progress’, improvisasjon eller ferdig materiale. Det kan være alt fra en arbeidsdemonstrasjon, utdrag fra en ferdig forestilling, en forestillingside eller arbeidsprinsipper. Det er en åpen dialog mellom scene og publikum, med refleksjoner og gjensidige tilbakemeldinger på arbeid og uttrykk, altså en riktig god mulighet for å prøve ut ideer!

Dialogscenen har vokst de siste årene til å bli en spennende scene ad-hoc, med en flott mulighet til å presentere seg og sitt arbeid for andre innen sitt fagfelt. I 2017 deltok både hip hop kompaniet Radix og Alexander Aarø/Kristine Halmrast. Begge stykkene ble utviklet videre etter Dialogscenen og ble invitert igjen til å vise ferdige forestillinger under festivalen vår tid for DANS.

Dialogscenen 2019 arrangeres på Ælvespeilet kulturhus i Porsgrunn lørdag 25. mai kl 16. Det er gratis inngang for publikum som kan velge å kun se forestilling, men også bli igjen etterpå for å diskutere eller høre på tilbakemeldinger og refleksjoner dansekunstnerne i mellom. Årets program blir klart i løpet av mars.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.