Dialogscenen

Dialogscenen er vår minst høytidelige scene gjennom året.  I tillegg til å vise utdrag fra helgens workshops er dette en uformell visningsscene hvor dansere kan vise sitt arbeid, ’work in progress’, improvisasjon eller ferdig materiale. Det kan være alt fra en arbeidsdemonstrasjon, utdrag fra en ferdig forestilling, en forestillingside eller arbeidsprinsipper. Det er en åpen dialog mellom scene og publikum, med refleksjoner og gjensidige tilbakemeldinger på arbeid og uttrykk, altså en riktig god mulighet for å prøve ut ideer!

Dialogscenen 2019 arrangeres på Ælvespeilet kulturhus i Porsgrunn lørdag 25. mai kl 16. Det er gratis inngang for publikum som kan velge å kun se forestilling, men også bli igjen etterpå for å diskutere eller høre på tilbakemeldinger og refleksjoner dansekunstnerne i mellom. Årets program blir klart i løpet av mars.

Vi søker prosjekter i startfasen som vil komme å jobbe i Porsgrunn noen dager, samt få veiledning med Kari Hoaas eller Christopher Arouni og vise det foreløpige arbeidet under Dialogscenen.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.