Punk og porcelain workshop

Under Barnas Kunstfestival inviterer Kunsthall Grenland til besøk av utstillingen PUNK & PORCELAIN og workshop under navnet Wabi-Sabi.

Workshopen er tilpasset barn fra 6 til 8 år, og det er et begrenset antall plasser tilgjengelig. Wabi-Sabi er en japansk tradisjon der det uperfekte og ødelagte fremheves og poengteres blant annet gjennom brekkasje og ny sammenstilling. Sentrale temaer i workshopen er at ingenting varer, ingenting er ferdig og ingenting er perfekt.

Bakgrunnen for workshopen er at Kunsthall Grenland viser, i perioden fra 17. januar til 9. mars, utstillingsprosjektet PUNK & PORCELAIN med Jan Walaker. Kunsthallen har utfordret Walaker til å arbeide en periode på porselensverkstedet 1400 grader. Der har han fått fritt spillerom til å utvikle porselensbaserte arbeider innenfor de rammer som verkstedet setter og samarbeidet med fagstab på Porsgrunds Porselensfabrikk gir. Walaker vil under arbeidsperioden på verkstedet og i sine kunstverk være opptatt av begrepene; Arbeid og kaos.

Utstillingens formidler og workshopholder er porselenskunstner Stine Hartvigsen fra Porsgrunn. Stine har Master i Keramikk fra Kunsthøyskolen i Oslo.

Oppmøte for å delta i workshop er kl. 12.00 utenfor kunsthallens lokaler. Omvisning og workshop opplegg varer i ca 1,5 time. Workshopen er gratis. Et begrenset antall plasser tilgjengelig.

Påmelding pr e-post til tone.valland@porsgrunn.kommune.no

Foto: Jan Walaker

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.